Foto Post #7 | Arits

Door | 24.4.14 6 reacties
Afgelopen weekend ben ik naar Artis geweest! Als je naar een dierentuin gaat kom je al snel met de standaard kiekjes van de dieren terug. Ik heb het overigens niet zo heel erg op dierentuinen. Ik hou niet van dieren in gevangenschap maar gelukkig worden er steeds meer grote verblijven gemaakt. De enige rede dat ik naar een dierentuin ga is eigenlijk omdat ik daar de kans heb hele mooie foto's te maken.

Okay, daar was ik dan. En nu? Ik wou iets anders dan 'standaard' foto's maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Uiteindelijk had ik het idee om wat meer detail foto's te maken van de dieren, dit zijn een aantal foto's


Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik eigenlijk meer foto's heb gemaakt van vogels en eenden die niet 'bij Artis horen' zoals musjes, hoentjes en de zeldzame Kwak. Deze foto's laat ik in mijn volgende foto post zien!Zien jullie welke dieren dit zijn?


Nieuwere post Oudere post

6 opmerkingen: