Foto post #5 - Rainy, sunny evening

Door | 11.4.14 4 reacties
Op een zonnige maar regenachtige avond ben ik laatst naar buiten gegaan om foto's te maken. De zon zorgde voor het licht, de regen voor de mooie wolken! Op sommige foto's kun je door de zon de regendruppels zien vallen! Bij mij in de buurt is een klein parkje waar ik naartoe ben gelopen om foto's te maken en dit is het resultaat:


Natuurlijk is met je camera in de regen staan niet helemaal de bedoeling, ik had gelukkig iemand die een paraplu vasthield bij me ;-) Ook heb ik bijvoorbeeld een regenhoes die ik over mijn camera en lens kan doen, deze kan je aantrekken met een koordje. Maar eigenlijk heb ik niets waarvan ik denk dit is echt handig.

Mijn vraag aan jullie is dus: Hoe zorgen jullie ervoor dat je camera droog blijft tijdens een regenbuitje? 


Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen:

 1. Moooi! vind vooral de 2e erg tof! vind detail foto's altijd naise! haha je wilt niet weten hoe ik in de regen sta te prutsen om mezelf en m'n geliefde camera droog te houden haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. DinjaDONUT vd Broek11-04-2014 22:11

  Mooie foto's weer! De tweede is ook mijn favoriet!
  Ik zorg ook altijd dat ik een slachtoffer bij me heb die toevallig een paraplu vast houd, maar het liefst ga ik gewoon helemaal niet naar buiten als het regent! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thnx! :) Ik sta soms ook echt de raarste dingen te doen om mijn camera te 'beschermen'hoor haha

  BeantwoordenVerwijderen