Foto Post #4

Door | 3.4.14 6 reacties
Onlangs ben ik naar vlindertuin Vlinders aan de Vliet geweest. Niets aan zou je zeggen? Als je van fotograferen en natuur houdt, is het super leuk! Er fladderen wel 1500!! tropische dagvlinders rond. En sommige zijn echt super groot. Stiekem vond ik het af en toe een beetje eng als ik een grote vlinder naast mijn oor hoorde flapperen. Maar ik kwam voor het maken van foto's en dat heb ik gedaan. In deze vlindertuin kun je ook reptielen, vogels en bloemen tegenkomen! Die zul je dus ook tussen mijn foto's zien ;-)

De foto's van de vlinders en bloemen zijn met mijn close-up filters gemaakt. De rest van de foto's heb ik met mijn Tamron 70-300mm lens gemaakt. Wel had ik af en toe last van een beslagen lens, dit kwam natuurlijk doordat het best warm was in de vlindertuin. Gelukkig had ik er niet heel erg veel last van en heb ik toch nog wat leuke foto's kunnen maken!


Ben jij ooit naar een vlindertuin geweest, en zo ja wat vond je er van?


Nieuwere post Oudere post

6 opmerkingen:

 1. Elisabeths Musthaves03-04-2014 15:16

  Jaloers! Je hebt zulke mooie foto's gemaakt. Ik moet nog veel oefenen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. DinjaDONUT vd Broek03-04-2014 17:43

  Wauw daar wil ik heel graag heen! De enige 'vlindertuin' die ik heb gezien was in een dierentuin..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha dankje! Oefening baart kunst, en dat is echt zo ;-) lekker door gaan en dan kom je er vanzelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha dit was ook mijn eerste 'echte' vlindertuin!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zitten erg mooie tussen zegg! ik vind in de vlinder tuin rondlopen altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind vooral de eerste foto ontzettend gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen