Vergeten jullie de WINACTIE niet?

Door | 21.3.14 3 reacties
Ik heb nu bijna 50 followers op Bloglovin in minder dan een maand tijd. Dat vind ik echt super!! De winactie is er al vanaf het begin van mijn blog om te vieren dat ie online was! Bij 50 followers verloot ik een smokey eye palette (zwart) en een super gave ring! En dat wou ik jullie nogmaals mededelen ;-)


Als ik de 50 followers heb gehaald komt er natuurlijk een nieuwe winactie, dan iets wat met fotografie te maken heeft! Ik vind dit zelf een te gekke prijs en zou dan ook heeell graag snel de 50 followers halen zodat we door kunnen naar de tweede winactie!

Hoe kun je winnen?
- Volg mij op Bloglovin’ -heb je geen bloglovin, dan is facebook ook goed-
- Laat hieronder of hier een comment achter dat je meedoet en laat ook een geldig e-mailadres achter!

Extra winkans
- Like mijn Facebook pagina (+1)
- Volg me op Twitter (+1)
- Tweet het volgende: #winactie Volg jij @NinFotografie al op bloglovin? Bij 50 followers wordt er een leuke prijs verloot! www.ninfotografie.blogspot.nl doe je mee? (+1)

Winnaar wordt gekozen via random.org

Nieuwere post Oudere post

3 opmerkingen:

 1. Ik heb je gevolgd op Bloglovin', ik heb je Facebook pagina geliked, ik heb je gevolgd op Twitter én ik heb de tweet geplaatst die ik kon plaatsen voor een extra winkans!

  http://kimmsanity.weebly.com/

  P.S. Mijn email adres is: kimmsanitysm@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Top! Leuk dat je meedoet ;-) Nog maar 7 te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. DinjaDONUT vd Broek25-03-2014 14:43

  Ik volg je via Bloglovin' en heb je Facebook pagina al geliked!
  mijn e-mail: dinjadonut@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen