Hoera 50 Bloglovin' followers!

Door | 29.3.14 6 reacties
Ongeveer een maand geleden ben ik begonnen met deze blog. En inmiddels heb ik 50 followers op Bloglovin'! Hier ben ik natuurlijk heel erg blij mee en toen ik begon met deze blog heb ik daarvoor ook een winactie bedacht. En vandaag maak ik de winnaar bekent!


Natuurlijk zijn 50 followers reden voor een feestje en daarom, zoals beloofd, binnenkort een hele leuke nieuwe winactie op mijn blog! Dus heb je niet gewonnen, niet getreurd binnenkort heb je een nieuwe kans!

And the winner is.... 
Mandy de Beer! Gefeliciteerd jij hebt de Smokey eye palette en de ring gewonnen! Ik heb een e-mail naar je verstuurd! En ik geef jullie vast een kleine tip over de volgende winactie.. "canvas"

Nieuwere post Oudere post

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Nina met de 50 volgers! En Mandy gefeliciteerd met de prijs ;)
  Ik heb nu al zin in de volgende winactie :)
  Groetjes Senna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd. :) Op naar de 100 ^^


  ~Stéphanie // aphelium.org

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel! De nieuwe winactie komt aankomende week online!

  BeantwoordenVerwijderen