Gastfotograaf | Judith

Door | 25.3.14 3 reacties
Vandaag weer een gastfotografe op mijn blog! Ik denk dat ik van dinsdag, gastfotograaf dinsdag maak ;-) Lijkt jullie dat wat? Yay or Nay? Aangezien ik al veel aanmeldingen heb gehad (wat ik echt super leuk vind) moet dat in ieder geval voor de komende weken lukken. Vandaag kijken we naar de foto's van Judith!

Ik ben Judith, 23 jaar en sinds mijn 16e gek van fotograferen. In 2012 heb ik de basis opleiding op de foto vak school in Apeldoorn gevolgd. Hierna ben ik aan het werk gegaan, en dus niet verder gegaan met de fotovakschool. In die tijd ben ik wel veel blijven fotograferen en sinds mei 2013 weer echt actief. In december 2013 besloot ik dat het tijd was om mijn opleiding fotografie af te gaan maken en ik schreef me weer in bij de foto vak school. Ik schreef me in voor de vakopleiding, en ben sinds februari weer begonnen! Ik heb er super naar m'n zin!

Paardrijden is een andere grote hobby van me. Ik heb een eigen paard en ben veel op stal te vinden. Hierdoor fotografeer ik heel veel paarden. Maar natuurlijk fotografeer ik ook andere dingen zoals portretten en honden. Verder ben ik ook bezig met een zelfportret project. Hierbij bedenk je bij elke letter van het alfabet een woord dat bij je past, en hiervan maak je een zelfportret. Hiermee ben ik begonnen nadat Fotografille er op haar blog over schreef.

Ik fotografeer met de Canon EOS 600D. Ik maak veel foto's met mijn Canon 55 - 250 F1.8 II lens, maar ook mijn Canon 55 mm lens en mijn Canon 18 - 55 mm lens gebruik ik geregeld. Veder heb ik een kleine studiootje thuis met 2 studio flitsers. Deze gebruik ik voornamelijk voor mijn zelfportretten.

Deze 2 foto's heb ik gemaakt tijdens een Concours waar mijn schoonzusje aan mee deed. 
Ik ga geregeld met haar mee als ze Concours heeft en kan zo lekker veel oefenen.


Deze foto's maakte ik tijdens een shoot begin maart. Het was het eerste weekeind dat het echt mooi weer was en hebben rustig de tijd genomen om foto's te maken.
 Dit paard had 2 prachtige maan ogen (dat ze blauw zijn) 
Dit zijn 2 foto's uit mijn zelf portret project. De a, van Apple..
en de B van Bril.  


Op mijn website hou ik een blog bij met de dingen die ik fotografeer. Ze vind je hier de foto's van mijn zelfportret project, foto's van opdrachten, maar ook foto's die ik maak tijdens dagjes uit.

Website: www.vanzoelenfotografie.com onder het kopje blog vind je mijn blog

Wil jij net als Judith ook als gastfotograaf op mijn blog staan?
Stuur dan een e-mail naar ninfotografie@gmail.com met een foto van jezelf, 5-10 foto's die jij hebt gemaakt en een leuk verhaaltje! meer info zie fotografen gezocht
Nieuwere post Oudere post

3 opmerkingen: