Gastfotograaf | Dinja

Door | 18.3.14 6 reacties
Hoera mijn eerste gastfotografe! In dit item komen alle fotografen die dat leuk vinden aan bod om hun foto's te laten zien en verhaal te vertellen. Vandaag is dat Dinja!

Mijn naam is Dinja en ik ben 21 jaar, ik kom uit Utrecht en studeer Fotografie bij de Fotovakschool. Ik vind fotograferen al leuk sinds ik 10 jaar was, maar dan neem je fotograferen als baan niet echt serieus (ik wilde vroeger kapster worden). Pas sinds 2011 fotografeer ik als hobby. En sinds 2013 is het ook echt een droom om later een baan te hebben als fotograaf!

Ik fotografeer het liefste de natuur. Mooie landschappen, aparte wolken en kleine dieren (zoals vlinders) vind ik te gek! Ik fotografeer met mijn Nikon D3100, en heel vaak met mijn Nikkor 18-55mm lens. Soms ook met mijn Nikkor 55-300mm lens. Met Lightroom bewerk ik meestal mijn foto's, en als ik iets speciaals moet bewerken of opdrachten voor school moet doen doe ik dat met Photoshop.

En deze moet ik gewoon even delen! Ik heb deze foto gemaakt in 2012, op de Jungfraujoch in Zwitserland. We zaten hier rond de 3000 meter hoog! Dit is het hoogste wat ik ooit ben geweest, en dit plaatje vind ik zelf zo veel power geven. Het was een hele klim vanaf het gebouw wat je op de foto ziet en het punt waar ik stond. En steeds als ik me een beetje down voel kijk ik snel naar deze foto en bedenk ik me: Als ik dat kan, dan kan ik andere dingen ook!
Een dagje tulpen zoeken in 2012. Samen met mijn vader en stiefmoeder gingen we op pad. Het was een grauwe dag, tot dit moment waar het zonnetje lekker doorkwam en ik deze foto kon maken!
Afgelopen maand begon voor de natuur de lente al, er stonden in een park van allerlei bloemen in bloei. Ik word altijd zo vrolijk als ik bloemetjes zie!
Het ziet er misschien heel speciaal uit, maar uiteindelijk is het toch een simpel boompie die wat sneeuw op de takken had liggen. Wat schudden eraan en dit is het resultaat. Gemaakt in 2012.

Soms heb ik geluk qua dieren fotografie. Hoevaak komt het nou voor dat er net in je zicht een roodborstje op een tak gaat zitten? Deze foto heb ik gemaakt in 2013, in Center Parcs het Heijderbos.
Deze foto heb ik in 2009 gemaakt, nog met een compactcamera van Kodak. Ik ben heel erg fan van Macro fotografie, al had ik toen nog niet door dat dit daar best een goed voorbeeld van is.Ik vond het moeilijk om foto's uit te kiezen om te laten zien. Hierbij zeg ik niet dat ik mijn foto's geweldig vind, maar uit een collectie van ruim 700 foto's is het erg lastig om er 10 uit te zoeken. Ik heb ook een eigen website sinds kort, mijn vriend heeft hem in elkaar gezet en ik heb natuurlijk de foto's erop gezet. Ik heb hier ook een gedeelte vrij voor een blog, en daar zet ik wel eens een berichtje op van de foto's die ik heb gemaakt.

Website: http://dinjavdbroek.nl/ 

Wil jij net als Dinja ook als gastfotograaf op mijn blog staan?
Stuur dan een e-mail naar ninfotografie@gmail.com met een foto van jezelf, 5-10 foto's die jij hebt gemaakt en een leuk verhaaltje! meer info zie fotografen gezocht
Nieuwere post Oudere post

6 opmerkingen:

 1. marije Drost25-03-2014 14:43

  Leuk om te zien, misschien stuur ik ook wel eens wat op! ps de tekst is niet overal leesbaar:(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marije, Ik zou het heel leuk vinden als je ook wat opstuurt! Wat raar dat de tekst niet overal leesbaar is. Ik heb geen problemen. Kan je me vertellen waar het fout gaat en miss welke browser je gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie net hoe mijn blog eruit zien in firefox. Ik neem aan dat je die browser gebruikt? Ik ben het nu aan het oplossen ;-) Heel erg bedankt in ieder geval voor het doorgeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vanzoelenfotografie25-03-2014 14:43

  Leuk dinja! mooie foto's maak je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. DinjaDONUT vd Broek25-03-2014 14:43

  Dankjewel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig mooie foto's! Door die lavendel heb ik zin in lavendel producten!

  http://kimmsanity.weebly.com/

  BeantwoordenVerwijderen