Fotografen gezocht!

Door | 14.3.14 11 reacties
Ben jij een hobby, professioneel, beginnend, of ander soort fotograaf? Dan zoek ik jou!
Ik zou het erg leuk vinden om eens in de zoveel tijd een blogpost te besteden aan iemand die graag zijn of haar foto's wil laten zien en er wat over wil vertellen. Vertel bijvoorbeeld welke camera je gebruikt, in welk programma je de foto's bewerkt en wat jij het liefst fotografeert! Het maakt helemaal niets uit hoeveel ervaring je hebt. Het lijkt me heel leuk en interessant om jullie verhalen te lezen en foto's te zien!

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan een e-mail naar ninfotografie@gmail.com met ongeveer 5-10 foto's (+ een van jezelf als je dat wil) een klein verhaaltje over jezelf (naam, leeftijd, website bijvoorbeeld) en de foto's die je mee stuurt. En wie weet staan ze binnenkort op mijn blog!


Nieuwere post Oudere post

11 opmerkingen:

 1. DinjaDONUT vd Broek25-03-2014 14:43

  Ik heb je een mailtje gestuurd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi!!
  Leuk idee... Jammer genoeg weet ik niet zoveel van fotograferen af, hoewel ik het wel erg leuk vind!
  Wil je ook een kijkje nemen op mijn blog? diysforyouandme.weebly.com
  Ik zie je er graag tegemoet!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi! Het maakt niets uit dat je niet zoveel van fotografie af weet, als je foto's hebt en mee wil doen kan dat gewoon ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. vanzoelenfotografie25-03-2014 14:43

  Wat leuk ik kende je blog niet, maar via mijn klasgenoot kwam ik op je blog! ik ga je straks even een mailtje sturen! en natuurlijk je blog volgen, heb hem al snel even doorgekeken maar je blogt leuk! =D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Ik heb je e-mail ontvangen, je hoort snel van me ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er leuk initiatief. Ik zal eens gaan snuffelen :-) Groetjes en wie weet tot kijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zou het heel leuk vinden om binnenkort een mailtje van je te zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste Nina,
  Kijk eens even op www.BoulevardDakota.nl
  Dit is een heel andere manier van product presentatie.
  Ik zou graag hier iets over willen vertellen.
  Bernhard van den Dool
  BvandenDool@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen