Blogger probleem opgelost!

Door | 27.3.14 4 reacties
Gisteren zat ik met een probleem, een probleem die ik met jullie wou delen omdat ik dacht dat iemand mij hier vast mee kon helpen! En wat denk je 's avonds kreeg ik ineens te horen wat het mogelijke probleem was en is het opgelost!! :D Nu kon ik deze post natuurlijk weggooien maar ik dacht misschien zijn er wel meer bloggers met dit probleem en kan ik de oplossing geven!

Wat ik gisteren wou posten
Aangezien de meeste van jullie die dit lezen ook bloggers zijn hoop ik heel erg dat iemand mij kan helpen. Ik heb namelijk een probleem met de reactievlakken op mijn blog. Ik heb hier de hele dag aan gewerkt maar ik krijg het maar niet voor elkaar. Misschien heeft iemand van jullie hetzelfde probleem gehad.Probleem:
Zoals jullie misschien is opgevallen heb ik (weer) het reactie systeem van Blogger zelf. Dit is heel onpraktisch voor mij omdat ik dan niet kan reageren als 'NinFotografie' maar onder mijn eigen naam, en dat is verwarrend. Nou dacht ik dat ik de oplossing had, Disqus. Hierbij kan je de reacties die al op Blogger staan importeren. Dus ik dacht "YES" maar helaas, te vroeg gejuicht. Ik volg alle stappen (heb ook genoeg verstand van HTML e.d.) maar mijn oude blogger reacties komen niet op mijn blog te staan als ik Disqus draai. Alleen de reacties die al eerder via Disqus zijn geplaatst (toen mij nog niet was opgevallen dat ze niet waren geïmporteerd) Mijn vraag hierover, heeft iemand dit ook gehad en/of weet iemand een oplossing hiervoor.

Okay ik zal niet alles laten staat wat ik gisteren had getypt, dit was het belangrijkste. Ik had een tweet naar Disqus verstuurd met de vraag of ze een oplossing hadden. Ze vroegen aan me of mijn blogger comments wel in het Disqus admin panel stonden, en dat was zo. Oplossing de volgende 2 linkjes hebben mijn 'blogger-leven gered' waarom zie ik mijn comments wel in het admin panel maar niet op mijn website http://help.disqus.com/customer/portal/articles/664693-why-are-comments-visible-in-the-disqus-admin-but-not-on-my-site- Natuurlijk heb ik hier heel Google en Disqus over afgezocht maar zonder resultaat. Wat je kan doen om het op te lossen http://help.disqus.com/customer/portal/articles/286778-using-the-migration-tools

De Domain Migration Wizard had ik al gebruikt aangezien mijn URL veranderd was. Echter werkte dit dus niet. Na de tweet van Disqus heb ik ook de optie Redirect Crawler aangeklikt en BAM dat was het, hij deed het!! Als ik dat toch had geweten... Er is ook nog een andere optie URL Mapper ik moet eerlijk zeggen dat toen ik dat zag dacht: "duurt lang" en ik meteen naar de Redirect Crawler ben gegaan en met heel veel geluk werkte dat dus voor mij!

Hoe dan ook, ik ben erg blij dat het werkt en hoop dat iemand met hetzelfde probleem hier ook iets aan heeft ;-)


Nieuwere post Oudere post

4 opmerkingen:

 1. Hm, dit herken ik wel van toen ik zelf nog een blog had bij Blogspot. Ik weet nog dat ik het een enorm gedoe vond haha. Maar fijn dat het bij jou is opgelost!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. DinjaDONUT vd Broek27-03-2014 21:00

  Ik heb zelf geen problemen met de reactie velden (:

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Meer informatie zie je op mijn blog!: http://dinjadonut.blogspot.nl/2014/03/liebster-award.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vanzoelenfotografie28-03-2014 11:45

  Oooh ik vind blogspot zoo irritant met reacties.. op heel veel blogs kan ik geen reactie plaatsen.. Ik vul alles keurig in (dus bijvoorbeeld naam en url) druk op plaatsen en weg is mijn reactie.. zoo stom. heb je hier miss ook een oplossing voor? haha!
  maaaar fijn dat jou reacties iig weer goed zijn geplaatst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat raar! Dat heb ik nog niet meegemaakt, dus ook geen oplossing voor helaas hahaha

  BeantwoordenVerwijderen