Nin Fotografie

Door | 25.2.14 2 reacties
Fotografie is mijn passie, ik kan niet meer zonder! Daarom ben ik deze blog begonnen. In 2011 heb ik mijn eerste spiegelreflex camera gekregen, een Canon 1000D met een EFS 18-55mm kit-lens en al snel kocht ik daarbij een Tamron 70-300mm lens. Een relatief goedkope om geen spijt van mijn aankoop te krijgen als ik toch liever de kant van bijvoorbeeld macrofotografie op zou willen gaan.

Nu een paar jaar later heb ik veel meer kennis en ervaring in fotografie en ben ik overgestapt naar een andere body en telelens namelijk de Canon 600D en Tamron SP 70-300mm f/4-5.6 (dit is een veel betere telelens dat mijn vorige Tamron met onder andere beeldstabilisator wat echt een geweldige uitvinding is haha) Ook heb ik nog een Canon EF 50mm f/1.8 II die heel fijn is voor product en portret fotografie. Verder heb ik nog allemaal andere accessoires zoals een externe flitser, lichttent en statief waar ik later nog wat meer over vertel.

Doel van mijn blog
Mijn voornamelijke doel is het laten zien van foto's, reviews schrijven over producten die gerelateerd zijn aan fotografie, andere fotografen een kans geven hun werk te laten zien en mensen met interesse voor fotografie meer over fotografie te leren door middel van tutorials en lessen over fotografie.

Waarom Nin Fotografie
De reden dat ik voor de naam Nin Fotografie heb gekozen is eigenlijk vrij simpel. Ik heb een eigen bedrijfje Nin Ontwerp ik ben een Grafisch Ontwerper dus het woordje 'ontwerp' spreekt voor zich. Nin is van Nina (mijn naam) en betekent in het Hebreeuws ‘stijl’ en dat staat weer voor mijn eigen stijl die ik in de afgelopen jaren heb ontwikkeld met zowel grafisch ontwerp als fotografie. Nu ik me nog meer op fotografie ga richten leek het me leuk om daarvoor de naam Nin Fotografie te kiezen.

Veel leesplezier!

Contact: ninfotografie@gmail.com

Nieuwere post

2 opmerkingen: