Natuurfotografie & Spotlight #1 Vos

Door | 25.2.14 Laat een reactie achter
Laten we meteen beginnen met een stukje over mijn fotografie.

Als ik IETS leuk vind, is het wel het fotograferen van de natuur.
Dit is dan ook iets wat ik vaak doe. Ik ga dan (vaak samen met mijn vriend) op stap naar de duinen, het bos of een ander leuk gebied! Ik merk dat ik steeds beter word in het fotograferen van dieren en dat ik ook steeds meer plekken weet waar bepaalde dieren kunnen zijn die ik graag fotografeer. Daarom lijkt het me leuk om zo nu en dan een dier in 'de spotlights' te zetten.

Hierin vertel ik welke dieren je waar kan vinden, of waar je het beste kan zoeken. En ik zal foto's laten zien die ik heb gemaakt (als dat me al is gelukt natuurlijk)

Laten we beginnen met de vos (ook wel gewone of rode vos genoemd)

De beste plaats (naar mijn mening) om een vos te spotten zijn de Amsterdamse Waterleidingduinen. Hier lopen een aantal vossen rond, die absoluut niet bang zijn om op de foto te gaan! (Waarschijnlijk komt dit ook door de mensen die deze vossen voeren, wat ik echt onbegrijpelijk vind maar dat is een ander verhaal) Hoe dan ook, vossen zijn prachtige dieren en hier zijn een aantal foto's die ik in de Amsterdamse Waterleidingduinen heb gemaakt.


De Hoge Veluwe en Oostvaardersplassen zijn ook gebieden waar je kans heb een vos te spotten. Ik ben in beide gebieden geweest maar helaas ben ik toen geen vossen tegen gekomen. Wel andere dieren maar dat bewaren we voor de volgende keer ;-)!
Nieuwere post Oudere post

0 reacties: